Divendres, 05 Desembre 2014 16:39

Inici

Escrit per 
Valorar aquest article
(0 vots)

Psicologia en color és un espai dinàmic, diferent, creatiu i íntim pensat per a qualsevol persona que necessite ajuda d'un professional amb la finalitat de tractar els conflictes de la seua vida quotidiana. 

Contactarem amb les teues emocions, sensacions, pors, incerteses, bloquejos per donar-li'ls una nova forma que siga més saludable per a tu, i poder llevar així els símptomes d'ansietat, depressió, desmotivació, fòbies, manies, cels o inseguretats que estan minvant la teua qualitat de vida.

T'acompanye en el teu procés personal de millora, d'una forma activa, empàtica, de presència, d'escolta mitjançant la teràpia Gestalt i la teoria de Camp (+informació). Poc a poc, donarem cabuda a tots aquells conflictes que tens, respectant sempre els teus límits i les teues resistències. Posarem paraules a tot allò que et siga difícil d'expressar, buscarem solucions a tots aquells problemes que et sorgisquen. Podràs descobrir noves formes per afrontar els teus problemes, noves formes de moviments, noves formes d'expressar, de sentir i de desenvolupament diari. 

Llegir 4030 vegades Darrera modificació el Dissabte, 21 Novembre 2015 20:39
Més en aquesta categoria: « Per a qui Preguntes freqüents »

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.