Dissabte, 29 Novembre 2014 19:19

Què faig

Escrit per 
Valorar aquest article
(0 vots)

La teràpia Gestalt posa la seua mirada en les emocions, expressions del cos, en el contacte, en el vincles per acompanyar al pacient durant el seu procés de millora personal permetent canviar el punt de vista de les coses.

És una teràpia pertanyent a la Psicologia Humanista, feta no soles per tractar malalties sinó per desenvolupar el potencial de cada persona. Centrada en el pacient, en les seues necessitats, en el sosteniment de la seua experiència sense cap tipus de judici, tractant a cada persona com a única que és.

Des de la teràpia Gestalt, pretenem ajudar al pacient a optimitzar els seus recursos mitjançant el sosteniment, la unió, l'empatia. Fer visible allò obvi de l'entorn i treballant en «l'ací i l'ara», que és on es produeix el contacte. 

El mètode terapèutic és transformar el sofriment en creixement, basant-se en la fenomenologia aplicada perquè treballem des del que està emergent en el moment present. 

La teràpia Gestalt es basa en la teoria de Camp. Des d'aquesta teoria, la persona no actua aïlladament, sinó que està influenciada per un entorn, per factors socials, culturals, animals i físics. El camps és un tot i totes les parts que formen aquest camp interactuen unes en altres.  

Llegir 1226 vegades Darrera modificació el Diumenge, 25 Gener 2015 17:50
Més en aquesta categoria: « A on Qui sóc »

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.