La teràpia amb adults consisteix en una sessió setmanal per a tractar els possibles problemes que se'ns presenten. Aquestes sessions és poden desenvolupar de dos formes i ninguna de les dos es excloent de l'altra. En ambdues formes treballaré escoltant la experiència del pacient, sense jutjar, des de l'acompanyament de l'experiència i donant-li tot el suport possible.

 • La primera en forma té a veure en: les inquiets personals, la superació d'un mateixa, el auto-descobriment, la millora de les relacions en el entorn familiar, laboral i/o social, en tancar etapes, aprendre més sobre les emocions i com expressar-les, augmentar l'autoestima i la seguretat. És un procés terapèutic que té a veure en el creixement personal.
 • La segona forma té a veure en el patiment d'algun trastorn psicològic i /o emocional:
  • Trastorn d'ansietat: caracteritzat per una serie de símptomes físics, emocionals i psicològics que van des de sentir palpitacions, sudoracions a pensaments negatius o catastròfics. El treball en teràpia amb les persones que sofrixen ansietat consisteix en donar-los seguretat en el seu dia a dia, confiança en ells mateixa i ajudar-los a veure els recursos que ells mateixa i el seu entorn tenen. I poc a poc eliminar les possibles pors que puguen tindre.
  • Trastorns del estat d'ànim: potser un estat d'ànim depressiu la major part del temps, disminució d'interès per les activitats del dia a dia, perduda de pes, insomni, fatiga..El treball terapèutic que faig amb una persona que es trobe amb aquestes emocions, seria primerament saber que es el que l'ha portada a sofrir d'aquesta forma, desplegaria quina és la seua experiència, i què necessita realment que no està trobant.
  • Trastorns de la conducta alimentaria: poden ser des de la anorèxia, bulímia u obesitat. En cadascú hi han diferencies en els símptomes i diferencies en la seua forma d'expressar la relació amb el seu cos. En teràpia explorarem que ha portat a la persona a viure aquesta situació, quina relació té en la ingesta d'aliments i en la eliminació d'ells. I que busca darrere d'aquestos símptomes.
  • Trastorns del somni: poden ser insomni, hipersomnia, narcolèpsia, trastorn del ritme circadià. Són malestar diferents amb el factor comú del somni. El treball terapèutic consistirà en veure quines possibilitats de millor hi han, com podem fer per a que la qualitat de vida siga més elevada, i com podem fer per a eliminar aquests símptomes que són molt incòmode per a la persona que els sofreix.
  • Trastorns relacionats en substancies tòxiques i no tòxiques: la persona addicta moltes vegades no és conscient d'aquesta problemàtica fins que el entorn no està prou deteriorat. Es donen una serie de problemes col·laterals en el entorn que són molt durs de portar per a les persones que estan al seu voltant. La persona addicta necessita molta ajuda de les persones que l'envolten i també d'un professional per a ajudar-lo a millorar en la seua vida, en el seu dia a dia, i ajudar-lo a veure que altra forma de fer les coses i de viure es possible.
  • Trastorn obsessiu-compulsiu: la persona que pateix aquestos símptomes necessita realitzar una serie de rituals higiènics i de control per a sentir-se segura. En teràpia ajudarem a buscar noves formes de torbar seguretat sense que siga un impediment en la seua vida diària.