La meua curiositat per la vida i les persones em va endinsar al món de la psicologia. Al 2004 vaig començar la Llicenciatura de Psicologia en la Universitat de València, amb el desig de comprendre i ajudar a les persones.

Després de conèixer diferents orientacions terapèutiques i sentir que cap estava feta a la meua mesura, vaig conèixer la Teràpia Gestalt. Formació que vaig començar al 2009. D'ella he aprés que les coses no són ni blanc ni negres, sinó que tenen un arc de Sant Martí ple colors, de possibilitats, de formes. Tindre consciència del que ens passa és allò més important, actuar en el ací i el ara, en el màxim respecte i empatia, ens ajuda a desenvolupar-nos d'una forma més sana en el dia a dia.

A dia de hui em dedique a aquelles persones que necessiten ajuda, participant en diferents fundacions, associacions i ONGs. A banda, en la meua consulta privada atenc a totes aquelles que necessiten i decideixen començar una psicoteràpia.

Llicenciada en Psicologia per la Universitat de València, col·legiada per el Col·legi Oficial de Psicòlegs de la Comunitat Valenciana, número 12412. Amb la habilitació General Sanitaria, registrada en Sanitat Valenciana amb el número: 25763. Formada en Terapia Gestalt por el Institut Français de Gestalt-thérapie (IFGT)