Benvinguts i benvingudes a la meua pàgina web! Sóc Fàtima Tortosa Tortosa, psicòloga i psicoterapeuta en València. Estic llicenciada per la Universitat de València i en formació contínua en Teràpia Gestalt, en el Institut Français de Gestalt-thérapie (IFGT),  formació tant en adultss com en xiquets/es i adolescents.  

He creat Psicologia en Color com a un espai per a donar suport als problemes psicològics i/o emocionals que podeu estar vivint. És un espai en el que vos tracte fora de tot tipus de judici, amb total llibertat, des de el respecte, des des la acceptació incondicional, des de la intimitat i amb la màxima confidencialitat.

Aquest espai, situat a València, està pensat per a qualsevol persona, bé siga xiquets/es i adolescents com adults/es que necessiten ser ajudats en els seus conflictes. Em centraré en les vostres emocions, sensacions, pors, incerteses, bloquejos per a donar-los una forma que siga més saludable per a vosaltres i així poder eliminar els símptomes d'ansietat, depressió, desmotivació, fòbies, manies, cels o inseguretats, etc, que estan minvant la vostra qualitat de vida.

Des d'aquest espai podrem anar descobrint noves formes d' afrontar els problemes, noves formes de relacionar-mos, noves formes d'expressar, de sentir i de comunicar-mos en els demés. Posarem paraules a tot allò que ens siga difícil d'expressar i buscarem les possibles solucions a tots aquells problemes que puguen sorgir.

 

Twitter